Agenda

Oktober

Thailandfestival
Lees verder...

Statistieken

Vandaag 29
Deze week 541
Deze maand 29
Sinds 11-2008 1232318

Thaise les
De lessen
Lessen

Vrijblijvend vindt eerst een intake- / kennismakingsgesprek plaats bij Thaise les in Nederland . Onderwerpen daarin zijn: verwachtingen, startniveau, cursuskeus, doel, tempo, methode, lestijden etc.

De methode van beide cursussen van Thaise les in Nederland is specifiek opgezet voor Nederlanders, dus geen Engelse boekjes. In overleg met de cursist bestaat de mogelijkheid delen van het materiaal speciaal op de cursist aan te passen. U zou hier kunnen denken aan de achtergrond van de cursist en het doel wat met het leren van de Thaise taal beoogd wordt. Suphawadee [Pepsi], de ontwikkelaar van de cursussen van Thaise les in Nederland heeft na haar Thaise Universitaire studie, jarenlange professionele ervaring in het geven van taallessen, zowel in Thailand als in Nederland. Deze ervaring diende als basis bij het ontwikkelen van de methode.

De lestijden middag, avond of weekend - worden in goed overleg bepaald. De ervaring leert dat een les van anderhalf uur het meest effectief is. Dat is ook het uitgangspunt van Thaise les in Nederland .

De studiebelasting wordt in grote lijnen bepaald door: het soort cursus, de frequentie van de lessen en de aan het huiswerk te besteden tijd.

De cursusmap die de cursist krijgt wordt gaandeweg gevuld met het door Thaise les in Nederland uitgereikte en behandelde materiaal. Tevens wordt gebruik gemaakt van gellustreerd materiaal wat thans op de basisscholen in Thailand toegepast wordt. Uiteraard vormt het ontwikkelen, uitreiken en bespreken van huiswerk onderdeel van de cursus. Tussentijds wordt om de voortgang te meten en aandachtpunten op te sporen verschillende keren getoetst.

De cursus wordt met een Thaise cursus in Nederland certificaat afgesloten.

Resultaten mogen indicatief als volgt verwacht worden:
Conversatie in Thais: 20 lessen
Communicatie in Thais: 30 lessen
  2024 Harmen Schoonekamp | contact | Talennet | sitemap.

Citaat van de dag

"Praat niet over jezelf, wij praten wel als je weg bent.
คนดีจริงจะไม่อวด "
- Thais spreekwoord -