Agenda

Oktober

Thailandfestival
Lees verder...

Statistieken

Vandaag 131
Deze week 131
Deze maand 2761
Sinds 11-2008 1245458

Opleidingen
 

 

Thaisstuderen op een universiteit of hogeschool

 

Wij streven er naar dit overzicht van universiteiten en hogescholen compleet te hebben. Weet u een universiteit of hogeschool waarThais gestudeerd kan worden die hier nog niet bijstaat? Neem dan contact met ons op.

 

Thaisstuderen op een HBO of universiteit en er later je werk van maken is misschien wel de mooiste manier om met de taal bezig te zijn. Wil jeThais op het hoogste niveau bestuderen, dan kun je terecht bij deze opleidingen.

 

 


Universiteit Leiden
De Universiteit Leiden biedt de bacheloropleiding Talen en culturen van Zuidoost Azi en Oceani aan. Binnen deze opleiding kan een bijvak Thais gevolgd worden.. Deze bacheloropleiding geeft toegang tot de masteropleiding Southeast Asian Studies.
Meer informatie...

 

 

 

Hogeschool van Amsterdam (HVA)
De HVA biedt de opleiding Trade Management Azi aan. Deze voltijdsopleiding is gericht op mensen die interesse hebben om een commercile managementfunctie te gaan vervullen bij een bedrijf dat intensieve contacten met Azi heeft. Naast economie en recht leer je Engels en een Aziatisch taal naar keuze, zoals Indonesisch, Japans, Chinees Mandarijn, of bij voldoende belangstelling Koreaans, Vietnamees of Thais.
Meer informatie...
  2024 Harmen Schoonekamp | contact | Talennet | sitemap.

Citaat van de dag

"Je kunt geen appels met peren vergelijken.
เอามาเทียบกันไม่ได้เช่นไก่กับไข่ "
- Spreekwoord -

Snelkoppelingen en mededelingen

Heeft u een eigen website? Een link naar deze website wordt zeer gewaardeerd. Uw website kan eventueel ook bij ons in het linkoverzicht geplaatst worden.